Szeretettel várlak, ha kezdő vagy és mélyebben szeretnél a jógával foglalkozni ,azonban akkor is jöhetsz, ha haladó gyakorló vagy és a jóga jobban érdekel mint egy egyszerű mozgásforma. Ha szeretnél alaposan az ászanák mélyére nézni ezen a tanfolyamon megteheted. Haladóként megtudhatod, hogy miért nem érzed jól magad egy-egy testhelyzetben.

Megtanulunk 12 testgyakorlatot meghatározott sorrendben, ahogy egyébként is ajánlott gyakorolni a lótuszok (csakrák) mentén a teremtés sorrendjében föntről lefelé haladva. Alkalmanként két ászanával foglalkozunk, tehát ne egy testgyakorlós órára számíts. Ezért papírt és íróeszközt is hozzál. Kezdőknek egy igazán elmélyült kezdést tesz lehetővé.

A 2 órás gyakorlás közepén relaxáció is lesz, tehát az ellazulási képességed is fejlődni fog. Egy otthon is könnyen végezhető technikára foglak megtanítani.

Megtanulsz személyre szabottan 12 gyakorlatot, ami lehetővé teszi, hogy akár önállóan is tudj biztos alapokon gyakorolni. Közben egyszerű módszerrel megismerheted magad, ami segítség lehet fejlődésedben. Az ászanákat nemcsak fizikai előnyeik miatt gyakorolják, hanem azért is, hogy megértsék a pszichológiai és szimbolikus jelentéseiket. Ez egy gyengéd és meditatív Hatha stílus, amely tiszteletben tartja a testet, mint spirituális eszközt, a módszert Swami Rádha dolgozta ki Sivánanda mester kérésére. 6 alkalmas tanfolyamon kettesével haladunk az ászanákkal és elmélyítheted tudásod kezdőként és haladóként is.

Minden órát egy álló meditációs technikával fejezünk be.
Szintén Rádha módszere az „Isteni Fény behívása”, melybe Babaji avatta be a rishikeshi Sivánanda Asramba való tartózkodása idején, 1956-ban. Könnyű álló meditációs technika, mindenki végezheti. Az isteni fény megszólításának őszinte gyakorlásával jobban megérthetjük saját isteni természetünket. Az isteni fény megszólítása elősegítheti a gyógyulást – fizikailag, mentálisan és lelkileg.

A 6 alkalom 24.000 Ft /1 alkalom 4000 Ft, de egy összegben kérem kifizetni. Csütörtökön 10.30-12.30-ig fogunk gyakorolni. A tanfolyamot 4-5 főtől tartom meg. Kezdés, ha meg lesz a megfelelő számú jelentkező. 
Szeretettel várlak! Szabó Zita Sita 30-5541220 vagy messenger