Szolgáltatások

Kozmetika

Kőhalmi Orsolya kozmetikus több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és
hagyományos szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Bejelentkezés: 06 30 2388640

Szabó Zita kozmetikus mester, sport- és jógaoktató a hagyományos szolgáltatások mellett holisztikus szemléletben, az embert egészében figyelembe véve, adalékoktól mentes hatóanyagokkal és több mint 30 éves szakmai tapasztalattal, ayurveda és a jóga tudásán alapuló életvezetési tanácsokkal és áyurvedikus kezelésekkel is várja vendégeit.

Bejelentkezés: 06 30 5541220

Az ápolt külső magabiztosabbá, sikeresebbé tesz, növeli a kisugárzásunkat. A mai korban elengedhetetlen egy kozmetikus szakember segítsége, hogy a legelőnyösebb természetes kozmetikai kezelésekkel segítsen abban, hogy tartósan ” jól nézek ki” érzésed legyen. Szeretettel várunk!  

 Szolgáltatásaink

 • Arckezelések, tisztítás minden korosztálynak
 • Hidratálás, fiatalítás kézi masszírozással és különböző (iontoforézis, vasaló, vio) gépekkel a dekoltázs területén is
 • Különböző extra hatóanyagok a bőr fiatalságának megőrzéséhez, ránckezeléshez (arany, ránctalanító komplex, hialuronsav, lifting gél stb.)
 • Tápláló pakolások
 • Szempilla- és szemöldökfestés és formázás
 • Sminkkészítés, sminktanácsadás
 • Gyantázás különböző testtájakon
 • Szőkítés különböző testtájakon
 • Otthoni ápolásra személyre szabott arckrémek, bőrradír, pakolás, aromavizek stb.
 • Egészségmegőrző ayurvédás szépségápolás 

A lentiekben tájékozódhatsz hámlasztási módszereinkről (ázsiai mélyhámlasztás, mikrodermabrázió) és extra kezeléseinkről is.

Ízelítő árainkból:

 • kis kezelés 7 600 Ft
 • nagy kezelés 10 600
 • nagy kezelés dekoltázzsal  12 600 Ft
 • arcmasszírozás dekoltázzsal 4 400 Ft
 • szempilla festés 1 800 Ft
 • szemöldök festés 1 200
 • lábgyanta térdig 2 800 Ft

 

Szépségápolás arannyal

Az arany emeli a sejtek rezgésszintjét. Segíti a megújulást, már az ókorban is alkalmazták a fiatalság megőrzése érdekében, gyógyhatása az ízületekre közismert, gyulladáscsökkentő, így nemcsak a ránckezelésben, hanem a gyulladt bőrök állapotának javulásában is segít. A plasztikai sebészet területén aranyszálat vezetnek a bőrbe melynek mentén elindul a megújhodás, mivel az arany nem szívódik fel könnyen ezért tartósan a bőrbe marad és rendszeres kezelésekkel fiatalító hatású.

A 100 százalékos tisztaságú 24 karátos aranylemezkék bemasszírozását egy marmapresszúrás (akupunktúrás) pontokon nyugvó arcmasszázs egészíti ki.
A kezelés hatékonyságát masszírozásnál illóolajokkal, befejezésnél pakolással fokozzuk.

Az aranykezelés ára: 20.000 Ft

A mélyhidratáló kezelés ára: 12.400 Ft

 Csokoládé tápláló kezelés érett bőrre

Édes kényeztetés mely fokozza a bőr életerejét. A jó minőségű bio kakaót mézzel dúsítom és így szinte nincs olyan hatóanyag amely hiányozna e kezelésből.

Az irodalom szerint a mézben 70 féle gyógyhatású anyag, 11 féle vitamin, 30 féle ásványi anyag , 19 féle aminosav és enzim található. A Maják a kakaófát az istenek ajándékának tekintették, lassítja az öregedési folyamatokat, antioxidáns és UV védelmet is biztosít. Masszírozással a csoki pakolás alá tengeri kollagénben úszkáló arany lemezkéket juttatok. Hatására a bőr újjászületik. Próbálja ki ezt az egyedi kezelést!

A kezelés ára: 9 800 Ft

Mélyhámlasztás (zöld peeling)

Öt nap alatt új bőr születik. A bőrhibák (aknék, pigmentfoltok) kezelése mellett legeredményesebb természetes kozmetikai eljárás a ránckezelésben. Segíti a megújulást, regenerálódást. Régi betegségek nyomot hagynak a bőrön, hiába oldódtak már meg további bőrproblémákat is okozhatnak. Ez a kezelés segít eltüntetni a nyomokat a felső rétegről és az alsó rétegek , ha a probléma már megoldódott nem termelik vissza a hibát okozó bőrképet. A kezelést csak őszi-téli időszakban végzem. Felér egy plasztikával.

A kezelés ára: 35 000 Ft

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőr felső elhalt rétegének csiszolását követően a hatóanyagokat intenzíven juttatjuk a bőrbe, és a különböző bőrproblémákat (zsírosodás, érdes bőr, pigmentfolt, tág pórus, ráncok, hegek, tónustalanság) eredményesen kezeljük.
4 alkalmas kúraként alkalmazzuk vagy a kezelés részeként alkalmanként.

A gyémántfejes mikrodermabrázió arcon ára: 4 200 Ft

Az anti-aging kezelés ára: 12 400 Ft

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni