A tavaszi és a kora őszi hónapok a legalkalmasabbak a méregtelenítésre az ayurveda tanítása szerint. Megfelelő életmód programmal és ayurvedás kezelésekkel, masszázzsal segíthetjük megújulásunkat. Az ayurveda a természetre hangolódva segít az egészségmegőrzésben. Konkrétan megfogalmazzák az ősi iratok, hogy hogyan kell élnünk és mit kell tennünk ennek eléréséhez.

A meleg olajos Shiro Abhyanga masszázs támogatja a méregtelenítési folyamatokat és a kimerültség, stressz, migrén és az alvászavarok kezelését is. A masszázs során személyre szabva választjuk ki a hidegen sajtolt olajat és ez fokozottan támogatja a doshák kiegyensúlyozását, azaz a harmónia megteremtését. Egy finom ayurvédás teával is megkínálunk.

A marma kezelés az ayurveda kiemelt ága. A legfontosabb marma pontok a fejen vannak. Az arc és a fej marma masszázsával az egész testre hatunk és eredményesen segítjük méregtelenítésünk.

Mantra meditációval, jógával és különböző mozgásformákkal, teákkal is fokozhatod a hatást! Nálunk széleskörű ayurvédás szolgáltatásokat találsz, így segítünk egészségmegőrzésedben.
Szeretettel várunk!

Ayurvédás életmódbeli tanácsokat, marma masszázst az arcon, Shiro Abhiangát (a fej, arc, dekoltázs, hát felső részének olajos masszázsa) nadi swedanával (gőzölés testrészenként) Szabó Zitától kérhetsz.Telefon: 06-305541220

A teljes testet érintő olajos és gyógynövényes batyus masszázst Schmidt Brigitől kérhetsz. Tájékozódj masszázs oldalunkon.