A tavaszi és a kora őszi hónapok a legalkalmasabbak a méregtelenítésre az ayurveda tanítása szerint. Megfelelő életmód programmal és ayurvedás kezelésekkel, masszázzsal segíthetjük megújulásunk. Az ayurveda a természetre hangolódva segít az egészségmegőrzésben. Konkrétan megfogalmazzák az ősi iratok, hogy hogyan kell élnünk és mit kell tennünk ennek eléréséhez.

A meleg olajos Abhyanga masszázs támogatja a méregtelenítési folyamatokat és a kimerültség, stressz, migrén és az alvászavarok kezelését is. A masszázs során személyre szabva választjuk ki a hidegen sajtolt olajat és ez fokozottan támogatja a doshák kiegyensúlyozását, azaz a harmónia megteremtését. A masszázs előtt egy finom ayurvédás teával is megkínálunk.

A marma kezelés az ayurveda kiemelt ága. A legfontosabb marma pontok a fejen vannak. Az arc és a fej marma masszázsával az egész testre hatunk és eredményesen segítjük méregtelenítésünk.

Mantra meditációval, jógával és különböző mozgásformákkal, teákkal is fokozhatod a hatást! Nálunk széleskörű ayurvédás szolgáltatásokat találsz, igy segítünk egészségmegőrzésedben.
Szeretettel várunk, hogy kipróbáld legújabb szolgáltatásainkat!

Ayurvédás életmódbeli tanácsokat és marma masszázst az arcon Szabó Zitától kérhetsz.Telefon: 06-305541220
Abhyanga masszázst az egész testen Orsolyák Györgyitől.Telefon: 06-209146211