Forma Stúdió teabolt

Teaszaküzlet Szentendrén

Csúcsminőségű teák széles választékban

 

Teát csak bejelentkezéssel árusítunk. Minden teánk van készleten. Telefon: 30-5541220 vagy a Forma Stúdióban Szabó Zitánál érdeklődj.

 

Célunk az egészséges teázás népszerűsítése és az első osztályú minőség biztosítása. Teaszaküzletünkbe olyan teákat válogattunk melyek nem tartalmaznak mesterséges aromákat, ízesítő anyagokat, és komoly minőségellenőrzésen esnek át.

Kínálatunkban a klasszikus fekete teáktól kezdve az ayurvedikus teakeverékekig jelenleg közel 50 féle tea megtalálható.

Meglévő kínálatunkat szívesen bővítjük, ha igény van rá. Külön kérésre beszerzünk bármilyen teát, csak jelezd recepciónkon telefonszámmal és névvel.

Teázni jó!

A Kínaiak azt tartották a teáról, hogy ápolja és meghosszabbítja az életet, ezért eleinte orvosság gyanánt itták, nem volt mindennapos ital, de később mikor Európába is eljutott már élvezeti cikként is fogyasztották.

Tisztítja a szellemet, teázás során a legfontosabb dolog, hogy számunkra tökéletes íz-élményt nyújtson, azokban a percekben amikor elfogyasztjuk a forró csészével kényelmesen dőljünk hátra és élvezzük a kikapcsolódás örömét. Teázni lehet együtt is meghitté teszi a pillanatot a ” lélek itala”.

Tea készítésnél figyelj arra, hogy hosszabb áztatásnál fém eszközöket ne használj. Vásárolhatsz nálunk bambusz szűrőt is. Fogyasztásra ízesítés nélkül vagy mézzel ajánljuk. Kétszer, néha háromszor is felönthetők, de ajánlatos minden alkalommal tovább áztatni a megfelelő ízhatás eléréséért. 50 gr-os és 100 gr-os kiszerelésben mérjük teáinkat. Árainkat a legkisebb megvásárolható egységben adtuk meg.

 

 

 

 

 

Bármilyen teázással vagy tea vásárlással kapcsolatos kérdésed van, keresd Szabó Zita üzletvezetőt recepciónkon, vagy 30  55 41 220 számon.