Forma Stúdió teabolt

Teasarok

 

Csúcsminőségű teák széles választékban

 

Minden ismertetett teánk van készleten, de tea csak előzetes egyeztetéssel vásárolható hétköznapokon.Telefon: 30-5541220 vagy a Forma Stúdióban Szabó Zitánál érdeklődj.

Célunk az egészséges teázás népszerűsítése és az első osztályú minőség biztosítása. Olyan teákat válogattunk melyek nem tartalmaznak mesterséges aromákat, ízesítő anyagokat, és komoly minőség ellenőrzésen esnek át.

Kínálatunkban a klasszikus fekete teáktól kezdve az ayurvedikus teakeverékekig jelenleg közel 50 féle tea megtalálható. Olyan teákat árulunk amit mi is rendszeresen fogyasztunk és a vevők igényéhez igazítva bővítettük kínálatunkat. A leghíresebb teamezőkről személyesen is hoztunk teákat.

 

Teázni jó!

A Kínaiak azt tartották a teáról, hogy ápolja és meghosszabbítja az életet, ezért eleinte orvosság gyanánt itták, nem volt mindennapos ital, de később mikor Európába is eljutott már élvezeti cikként is fogyasztották.

Tisztítja a szellemet, teázás során a legfontosabb dolog, hogy számunkra tökéletes íz-élményt nyújtson, azokban a percekben amikor elfogyasztjuk a forró csészével kényelmesen dőljünk hátra és élvezzük a kikapcsolódás örömét. Teázni lehet együtt is meghitté teszi a pillanatot a ” lélek itala”.

Tea készítésnél figyelj arra, hogy hosszabb áztatásnál fém eszközöket ne használj. Vásárolhatsz nálunk bambusz szűrőt is. Fogyasztásra ízesítés nélkül vagy mézzel ajánljuk. Kétszer, néha háromszor is felönthetők, de ajánlatos minden alkalommal tovább áztatni a megfelelő ízhatás eléréséért. 50 gr-os és 100 gr-os kiszerelésben mérjük teáinkat. Árainkat a legkisebb megvásárolható egységben adtuk meg.

 

 

 

 

 

Bármilyen teázással vagy tea vásárlással kapcsolatos kérdésed van, keresd Szabó Zita üzletvezetőt recepciónkon, vagy 30  55 41 220 számon.