Ayurveda

Életmód tanácsadás

Szabó Zita

06 30 5541220 

 Kiknek ajánljuk az életmód tanácsadást? 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén az orvosi kezelés mellett az ayurvédás életmód, napirend és a magadra szánt idő támogatja az egyensúly visszaállítását.

>> Egészséges vendégeinknek

Hogy tisztában legyenek az egészségmegőrzés alapjaival. Ennyire egyértelműen összefoglalva, mint az ayurvédában, sehol sem olvashatunk, hallhatunk arról, hogy konkrétan hogyan tudjuk az egészségünket megőrizni. Dr. Pallavi Shinde ayurvéda tanárom, guruja tanácsára a szanszkrit sorokból fordította, magyarázta az egészségmegőrzés alapjait.

>> Fogyni vágyóknak 

Hogy elérjék ideális súlyukat, ehhez az étkezési tanácsokon és a helyes napirend kialakításán kívül megtanítjuk a zsírégető hatású mozgás alapjait és igény esetén összeállítjuk a megfelelő mozgásprogramot.

>> Babavárás előtt állóknak

Ha szeretnének leendő gyermeküknek a legideálisabb feltételeket megteremteni a fogantatáshoz, hiszen a szülők testi-lelki állapota határozza meg az utód életminőségét.

>> Stresszes embereknek

Akik szeretnének a béke és a nyugalom állapotát elérni és  hosszútávon megtanulni kezelni.

>>  Alvás, fejfájás, menstruáció, allergia, emésztési és lelki problémák esetén ( betegség esetén az orvosi kezelést az ayurvéda életmód jól kiegészíti, támogatja)

>> Változókorban levőknek

Ilyenkor a hormonális ingadozás miatt hangulatunk is ingadozó. Egyensúlyunk megőrzéséhez nagy segítség az áyurvédikus életmódprogram kialakítása. Enerváltság, fáradékonyság esetén is ajánlatos.

 

>> Böjtölni, tisztulni, szépülni  vágyóknak

Szépségápoló- egészségmegőrző méregtelenítő életmód programot ajánlunk, ami alkatodnak megfelelő. Pontos tervet készítve összeállítjuk a méregtelenítési csomagod, ami az életmódbeli tanácsok mellett tartalmazhat teát, igény esetén megfelelő ayurvédás kezeléseket, jóga és mozgásprogramot. 

 

 

Hogyan zajlik egy életmód tanácsadás?

Előre egyeztetett időpont után egy tea mellett alaposan kikérdezlek, szemrevételezlek. Ez maximum 1 órát vesz igénybe.

Egy hét alatt összeállítom az életmódbeli tanácsokat.

Előre megbeszélt időpontban kézzel leírva átadom és ismertetem, ami kb. újabb 1 órát vesz igénybe.

A tanácsadás ára 16.500 Ft.

ONLINE is igénybe vehető az életmódtanácsadás.(Első alkalommal jobb a személyes találkozó, az alapos megfigyelés miatt.)

Az esetleges utána következő vezetett életmód programok egyedi árasak.

Szeretettel várlak ayurvéda, sport és jóga tudásomat felhasználva!

Szabó Zita Sita kozmetikus mester

Vélemény Gabitól: „Nagyon jól érzem magam mióta tartom az általad ajánlott böjtöt. Most tartok a 18-ik napnál, és minden nap egyre jobban érzem magam. Főleg kicserit eszem, sok teát iszom, és fermentált zöldséget is roppant egyszerűen megtanítottál készíteni. Örülök, hogy a jógaórádra is eljutottam. Nagyon feltöltő volt. Tegnap óta már a férjem is elkezdte csinálni, mert látja rajtam az áldásos hatását. A gyerekeim is boldogan teázgatnak velünk a finom teádból. Még jövő hét végéig tartom ezt a böjtöt, és várom a jövő szombati csendnapot is. Először megyek ilyenre. Sokkal energikussabb, rendezzettebb, és nyugodtabb vagyok napról napra! Köszönöm Zita!”