Ayurveda

Méregtelenítés

Szabó Zita

06 30 5541220 

 Kinek szól méregtelenítés programunk?

 

A Forma Stúdió és az áyurvéda fő célja az egészségmegőrzés. Méregtelenítő programunk egészséges embereknek szól. Célunk a megelőzés.

Nagyon sok ember szenved a testében felgyülemlett méreganyagoktól, vagy a megemésztetlen salakanyagok szervezetben rekedésétől, minden testi fájdalom és az allergiák is ezt jelzik. A méreganyagok nem csak a betegségek okozói, ha nem tisztítjuk meg a testünket ezektől a felgyülemlett salakanyagoktól, akkor nem tudjuk felszívni a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat sem.

Az ayurvéda egészségmegőrzésünk érdekében egy évben kétszer ajánl tisztítókúrát  a melegebb évszakokban, tavasszal és kora ősszel, amikor erőnk teljében vagyunk. A jógában alkalmazott tisztító eljárások sokunknak túl drasztikusak, ezért a hétköznapi embereknek az ayurvéda szelíd méregtelenítési módszerei megoldást jelentenek.

A szépségápoló-egészségmegőrző méregtelenítő programot egészséges embereknek ajánljuk. A program alatt igény szerint végig támogatlak.

A vezetett program ára egyedi, az igénybe vett masszázstól- kezeléstől, teáktól, mozgás és jóga programoktól függ. Az első konzultáció és tanácsadás 16 500 Ft. 

A méregtelenítés területén a jógában 15 éves személyes tapasztalatom van, amit az utóbbi években genetikai adottságaim miatt szelídítettem az áyurvéda segítségével. Ezért tanulam Dr Pallavi Shinde áyurveda orvostól az ayurveda alapjairól. Szeretettel várlak sok éves sport és jóga tudásomat felhasználva!

Vélemény Gabitól: „Nagyon jól érzem magam mióta tartom az általad ajánlott böjtöt. Most tartok a 18-ik napnál, és minden nap egyre jobban érzem magam. Főleg kicserit eszem, sok teát iszom, és fermentált zöldséget is roppant egyszerűen megtanítottál készíteni. Örülök, hogy a jógaórádra is eljutottam. Nagyon feltöltő volt. Tegnap óta már a férjem is elkezdte csinálni, mert látja rajtam az áldásos hatását. A gyerekeim is boldogan teázgatnak velünk a finom teádból. Még jövő hét végéig tartom ezt a böjtöt, és várom a jövő szombati csendnapot is.Először megyek ilyenre . Sokkal energikussabb, rendezzettebb, és nyugodtabb vagyok napról napra! Köszönöm Zita!”