Alakformáló torna

Alapos bemelegítést követően az izomzat alaptónusát javítja. A test rugalmas, feszes benyomást kelt, az izmok lokális állóképessége megnő. Hatására javul a testtartás is. Fő figyelmünk arra irányul, hogy minden egyes mozdulat amit teszünk, pontosan kimunkált legyen, mert csak így tudunk látható eredményt elérni. Minden egyes erősítő blokkot nyújtás követ. A problémás női testrészeket sorra vesszük, és az óra végén egy hosszabb nyújtás biztosítja a fizikai és pszichikai megnyugvást.  ( A képen a Forma Stúdió legkitartóbb tornázóját láthatjátok, aki 30 éve jár hozzánk!)

Óráinkat változatos eszközökkel tesszük színesebbé, hatékonyabbá

Bosu

A fitness piac egyik legfrisebb szenzációja a Bosu. A gyógytorna és a rehabilitáció területéről származik. A fitball és a step lépcső előnyeit ötvözi magába, kíméli a gerincet, porckorongokat. Instabil eszköz, ezért látványos fejlődést ígér. Fejleszti az állóképességet, idegrendszert, egyszerű koreográfiák segítségével növeljük a pulzusszámot a zsírégető tartományban maradva (amíg egyenletesen kapunk levegőt), így erősödik a szív és érrendszer is. Alakformáló, erősítő blokkokkal megszakítjuk a zsírégetést intervall jelleggel. Az óra végét nyújtó gyakorlatokkal zárjuk. Eszközként alkalmazzuk alakformáló és step óráinkon.  

Gymstick

A kezek és a lábak a gumiköteleken keresztül állandó összeköttetésben vannak, így a Gymstick különleges komplex edzésterhelést tesz lehetővé. Egyetlen edzésben fejleszti a gerincstabilizáló mélyizmokat, az egyensúlyozó képességet. Nagyszerű alakformáló, erőfejlesztő, izomtónusfokozó eszköz. Hétfő esti óránkon ezt az eszközt alkalmazzuk, de a többi órákon kiegészítésként is találkozhatsz vele.

Gerinctorna és gerincközpontú alakformáló órák

Napjaink első számú problémazónája a hátunk és a gerincünk.
A népesség jelentős százaléka szenved állandó hátproblémáktól.
A megoldás a megelőzés rendszeres gerinctréninggel.

Alakformáló óráinkat olyan szakemberek tartják, akik sportoktató végzettségük mellett továbbképezték magukat és gyógytornászoktól megtanulták, hogy hogyan őrizhetjük meg gerincünk egészségét.

Válassz mozgás kínálatunkból!