Gyakorló,Yin és Arcjóga, Vinyasa flow

Egy csokorba gyűjtöttünk több jóga órát, hogy válogathass kedved szerint. Óráinkat kezdők és haladók is látogathatják. 

GYAKORLÓ JÓGA kezdőknek és haladóknak MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN 9.00-10.15. Célunk, hogy a rendszeres közös gyakorlás által a jóga az életmódunk részévé váljon és helyet kapjon az életünkben. Mint minden jóga óránkon itt is figyelmet kap a gerinc és megismerünk 12 testgyakorlatot ( ászanát ), amit mindenki személyre szabva végezhet aktuális állapotának megfelelően. Ez később lehetővé teszi a biztonságos otthoni gyakorlást is. Az óra elején a jóga tisztító ászanáival vagy a Napüdvözlettel melegítjük át a testünket. A folyamatos órákon megtanuljuk a Hold és Föld üdvözletet és rendszeresen végzünk légzőgyakorlatot (pranajama) is, hogy fejlesszük légzőrendszerünket és tisztítsuk energiarendszerünket. A jóga 6 tisztító gyakorlatának (satkarma) megismerése is célunk, mert anélkül nem ajánlott rendszeres gyakorlásba kezdeni. Az órát rövidebb relaxációval zárjuk. 

ARCJÓGA a fiatalos kinézetért. Az arcjóga egy olyan természetes módszer, mely plasztikai beavatkozás nélkül fiatalítja a megjelenést.

Tudtad, hogy 32 izompár van az arcodban?
Ha ezeket nem használod tudatosan, elveszíted őket.
Az öregedést nem tudjuk megakadályozni, viszont késleltethetjük, ha vigyázunk magunkra és aktívan teszünk valamit.
Az Arcjóga természetes és tartósan hat!

Bérletet is válthatsz a 6X 6 órás programra, de alkalmanként is jöhetsz. KEDD 9.30-10.30

YIN JÓGA

A Yin a nyugalom energiájának kínai elnevezése.
A Yin jóga mély relaxáció, intenzív nyújtással. Lehetővé teszi a teljes fizikai elengedést a különbözö pozíciókban, miközben az elme teljesen arra összpontosít, amit a folyamat során belsőleg megtapasztalhatunk.
Háromtól – öt percig maradunk egy ászanában – lehetőleg passzívan, az izmok megfeszítése nélkül, és hagyjuk, hogy a gravitáció és az idő dolgozzon helyettünk.
Ily módon a mély faszciális struktúrákat is elérjük, amelyek regenerálódnak és rugalmasabbá válnak.
Ez a jóga forma a meridiánokat (energiapályákat) is érinti, mély blokádok oldódhatnak fel.
Párnákkal, szijjakkal, takarókkal és egyéb segédeszközökkel dolgozunk.
Nem a tökéletességről van szó, hanem a kikapcsolódásról, a Yin energia minőségében való elmerülésről. SZERDA 19.30-20.45 PÉNTEK 9.30-10.45

VINYASA FLOW gyakorlással megszűnik az idő és a tér is körülötted és csak áramolsz a gyakorlással. A test mellett fejben is jobban érzed magadat az óra végére. A világon jelenleg az egyik legnépszerűbb jógastílus, lehet, hogy pont te is ezen keresztül szereted meg a jógát KEDD 18.00-19.30

A lap alján kattints az órarendbe, ahol megtalálod az oktató telefonszámát és jelentkezz be órára!

További óráinkról is olvashatsz még oldalainkon:

GERINCJÓGA hétfő 19.15-20.45 és kedd 8.15-9.15

TRADICIONÁLIS JÓGA ( a testgyakorlás mellett gyógyító mantra, jóga nidra, csakra meditáció, jógafilozófia) szerda 9.30-11.15

MEDITÁCIÓ-MANTRA JÓGA-JÓGAFILOZÓFIA péntek 19.30-20.30

 

Ayurvéda alapok egészségmegőrző életmód tanfolyammal, különböző jóga tanfolyamokkal, feltöltő természeti környezetben jógaházikónkban 1 napos elvonulásokkal is bővítheted tudásod. Bővebb információt itt találsz.

Valójában a jóga gyakorlásának elkezdése előtt az ayurvedikus önelemzéssel kellene legelőször megismerkednünk, hogy tisztába legyünk azzal, hogy milyen adottságaink vannak és ennek megfelelően alakítsuk ki életmódunk, jóga gyakorlásunk. Bővebben erről az Ayurveda oldalon olvashatsz.

Válassz mozgás kínálatunkból!