Szolgáltatások

Infraszauna

Korunk átfogó egészségmegóvó, betegségmegelőző rendszere. Az infravörös hősugárzás méregtelenítő hatása hatékonyabb a hagyományos szaunához képest. A testet melegíti és nem a levegőt, ezért jobban izzadunk. Nincs olyan probléma, amelyre ne lenne jótékony.

A bőr alatti gél jellegű salakanyagot elbontja, kiüríti, ezáltal a narancsbőrön javít, méregtelenítő hatású. Reuma, bőrpanasz, allergia esetén is segít. Keringési problémáknál nagyon jó, mert kíméletes és nem terheli a szívet, rugalmasan tartja az érfalakat. Immunerősítő, segít a fogyásban, légúti betegségek kezelésében is.

Az infrasugárzás, amellyel egyébként az inkubátorokat is fűtik, mélyre ható melegítő hatásának köszönhetően a szervezetet kívül-belül megtisztítja és megfiatalítja. Ezt a jótékony hatást élvezhetjük a modern kori infraszaunákban.

Sportolás előtt is ajánlatos a használata kötött ízületek és izmok estén a bemelegítésére.

A jótékony hatást az izzadás fokozásával érhetjük el, viszont ilyenkor víz és ásványi anyagok is távoznak a méreganyagokkal együtt, amit pótolni kell. Előtte és utána is igyunk megfelelő mennyiségű ásványvizet. Általában egy-egy 30 perces kúra során fél liter vizet veszít a szervezet. Ha szeretnénk aktívabbá tenni a verejtékezést ne csak utána, de előtte is zuhanyozzunk le. Különféle aroma olajokkal gyógyító, szépítő erejét még jobban kiaknázhatjuk.

Saját törölközőt hozzál!

 

Áraink

Az infraszaunát egy időben 1 vagy 2 személy használhatja.

1 alkalom

30 perc – 2400 Ft

Bérlet

20 000 Ft/10 alkalom

Nyitvatartás

HÉTFŐ: 8.00 – 19.00

KEDD: 8.00 – 19.30

SZERDA: 8.00 – 19.00

CSÜTÖRTÖK: 8.00 – 19.30

PÉNTEK: 8.00 – 18.00

Bejelentkezéssel fogadunk vendégeket!

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni