Szolgáltatások

Masszázs

Orsolyák Györgyi csütörtökönként várja vendégeit abhyanga, shiatsu masszázs és Access Bars kezelésekre. Györgyi masszázsai kismama szabadsága miatt jelenleg szünetelnek. 

Bejelentkezés: 
06-20-914-6211

vagy https://shiatsupont.hu/foglalas/

Masszázs fajták és árak

MINDEN MASSZÁZSTÍPUSRA AJÁNDÉK UTALVÁNY IS VÁSÁROLHATÓ !

 

Orsolyák Györgyi szolgáltatásai

Abhyanga masszázs

Az ayurvéda meleg olajos masszázsa amely kifejezetten ajánlott az általános egészségmegőrzés, közérzetjavítás, méregtelenítés szempontjából, álmatlanság, alvászavar, depresszió, ízületi -mozgásszervi problémák, keringési problémák esetén, valamint nagymértékben erőt ad a stressz leküzdésében is. A masszázs hidegen sajtolt, kiváló minőségű személyre szabott olajjal történik. Az abhyanga szanszkrit szó és olajozást jelent.

A kezelés ára:

8.000 Ft/45 perc

Access Bars kezelés

Az Acces Consciousness első lépése az Acces Bars®. Ez egy nagyszerű és egyedülálló technika, melynek segítségével ki tudod tágítani a tudatosságod, a saját magad által húzott falak elkezdenek leomlani.

A Bars kezelés segítségével erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy a befogadásra, az örömre, a gyógyulásra. Minden, eddig elhitt, látott, hallott vagy tapasztalt dolog ott van az elmédben. Úgy őrzöd, mint ahogyan a számítógép merevlemeze őrzi az adatokat. A Bar-ok futtatása azonban lehetővé teszi, hogy a hibás adatok törlődjenek, a program simán fusson. Mindazokról a területekről képes feloldani a korlátokat, ahol előrejutást, változást szeretnél.

A kezelés ára:

10 000 Ft (60 perc)

Shiatsu masszázs

Az érintés önmagában is gyógyító hatású. A Shiatsu (ejtsd: siacu) masszázs során az érintés ezen felül a KÍ (életenergia) áramlását befolyásolja a testben. A kezelés során a Shiatsu masszőr az akupresszúrás pontokat érinti különböző módokon. Így az érintés mesterien gyógyítóvá válik.

Keleti szemléletmódja alapján a Shiatsu kezelő teljes egészében látja az embert, a test, a lélek, a szellem egyfajta energia egységeként. Holisztikusan és intuitívan gondolkodik, a kezelés során a kezelő energetikailag egy lesz páciensével.

A kezelés ára:

9000 Ft/60 perc
12000 Ft/90 perc
Kismama masszázs: 9000 Ft/60 perc

Tündérfény – természetes gyógymódok Greff Tündével 

Szolgáltatások

 

  • talpreflexológia
  • hangtál terápia
  • Bach-virágterápia
  • kineziológiai stresszoldás
  • metamorfózis kezelés (magzatkori stresszoldás)
  • energetikai kezelések ( Pránanadi)

További információ Tünde honlapján:

http://www.tunderfeny.hu

 

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni