Szolgáltatások

Masszázs

Schmidt Brigitta masszőr hétfőnként várja vendégeit. 

Bejelentkezés:06-30-250-8028

 

Gazdácska Judit jógaoktató és hangterapeuta hangtál kezeléssel- hangmasszázzsal várja vendégeit.

Bejelentkezés:06-70-366-2713

Masszázs fajták és árak

MINDEN MASSZÁZSTÍPUSRA AJÁNDÉK UTALVÁNY IS VÁSÁROLHATÓ !

 

Gyógynövényes masszázs 

Schmidt Brigittával

hatékonyan csökkenti az ízületi -és izomfájdalmakat, oldja a feszültséget, a stresszt, kiválóan tisztítja a légutakat, erővel, energiával tölti fel az embert.

A masszázs kezelés a forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, amelyek gyógynövényeket tartalmaznak, kiegészítve lazító, relaxáló masszázs fogásokkal. A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe. A herbazsákkal végzett masszázs a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, lazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget, elősegíti a teljes relaxációt. A kezelés jó közérzetet eredményez, utána testileg-szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Az ayurvéda ezt a masszázst Pinda Swedának nevezi, gyógynövényes gőzölés.

A kezelés ára:

8 000 Ft/60 perc

Egészségünk alapja az erős védelmi rendszerünk, az immunrendszer. Szervezetünk csodálatos és tökéletes alkotás. Aki hisz öngyógyító erejében, képes egészséges és boldog életet élni.

A gyógynövények segítségünkre vannak a hétköznapokban, támogatják szervezetünket, erősítik immunrendszerünket, boldogsággal és békével töltik fel lelkünket, ezáltal tudjuk megelőzni a betegségeket.

Otthoni kiegészítő kezeléshez a gyógynövényes bandázsok külön is vásárolhatóak, 2500 Ft/db, előrendelés szükséges!

Olajos masszázs

Az ayurvéda meleg olajos abhyanga masszázsa amely kifejezetten ajánlott az általános egészségmegőrzés, közérzetjavítás, méregtelenítés szempontjából, álmatlanság, alvászavar, depresszió, ízületi -mozgásszervi problémák, keringési problémák esetén, valamint nagymértékben erőt ad a stressz leküzdésében is. A masszázs hidegen sajtolt, kiváló minőségű személyre szabott olajjal történik. (Az abhyanga szanszkrit szó és olajozást jelent.)

A kezelés ára:

8.000 Ft/50 perc + nadi swedana (a testrészek gőzölése, mely fokozza a méregtelenítő folyamatokat) 2000 Ft/20 perc

Méregtelenítő gyógynövényes- olajos masszázs is kérhető, mely a narancsbőrön is javít. Kismama masszázs is igénybe vehető. Érdeklődj Schmidt Brigittánál.

 

Hangtál kezelés-hangmasszázs Gazdácska Judittal

Az egyéni foglalkozás során a vendég általában egy kényelmes masszázs ágyon hason majd háton fekvő helyzetben helyezkedik el utcai, de kényelmes öltözetben, egy takaróval betakarva. Legalább 11 hangtálat helyezek el körülötte, illetve a homlokon, mellkason és a hason, hogy a tálak rezgéseit minél közelebbről érzékelhesse. Fontos, hogy a vendég olyan öltözetben érkezzen, amin a köldök közelében nincs nagy méretű gomb, vagy szoros öv.

Hangtálaim mindegyike kézzel készített.

 Miben segit ez a kezelés?

* Stressz, feszültségek oldása* Izmok ellazítása, görcsök oldódása * Nyaki, háti, deréktáji, izom- és ízületi fájdalmak enyhítése * Légzési problémák enyhítése, légzés harmonizálása * Immunrendszer támogatása * Alvási nehézségek enyhítése * Vérkeringés, nyirokkeringés, anyagcsere élénkítése * Testünk energiával töltődik fel, vitalizálódik * Koncentráció javítása —> tanulási nehézségek enyhítése * Fejfájás oldódása * Jobb és bal agyfélteke harmonizálása, idegrendszer megnyugtatása

Fontos ! A foglalkozások előtt és után ajánlott bőséges VIZET inni, és többet pihenni. Ellenjavallatok: várandósság 1. és 3. trimesztere, műtéti beavatkozás vagy kemoterápia a hangfürdőt megelőző 2 hónapban, szívritmuszavar, pacemaker, epilepszia,  súlyos visszér, trombózis, pszichés zavarok, heveny gyulladásos betegség, láz.

A kezelés ára:

egy fő 9 000 Ft/75 perc

két fő 15 000 Ft/75 perc

Csoportos hangfürdőt is tartunk!

2400 Ft/fő

kedvezményes 2200 Ft/fő

Hamarosan természetgyógyász szolgáltatásunk is elérhető lesz. 

Szolgáltatások

 

  • talpreflexológia
  •  

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni