Szolgáltatások

Masszázs

Masszőrünk Orsolyák Györgyi  csütörtökönként egész nap várja vendégeit!

Masszázs fajták és árak

MINDEN MASSZÁZSTÍPUSRA AJÁNDÉK UTALVÁNY IS VÁSÁROLHATÓ !

 

Svédmasszázs

A svédmasszázst azoknak ajánljuk, akik stresszes életvitelt folytatnak, hát és derékfájással küzdenek, akár életkorukból, akár munkavégzésükből adódóan, vagy éppen azért, mert sokat hordozzák magukon kicsi gyermeküket, vagy egyszerűen egy jóleső lazításra vágynak hosszú napjuk végeztével.

A legközismertebb nyugati masszázsfajta, s már az ókori kultúrákban is közkedvelt volt fájdalomcsillapító, frissítő hatásának köszönhetően.

A kezelés ára:

7000 Ft/60 perc
10000 Ft/90 perc
Hátmasszázs: 4000 Ft/30 perc 

 

Abhyanga

Az ayurvéda meleg olajos masszázsa amely kifejezetten ajánlott az általános egészségmegőrzés, közérzetjavítás, méregtelenítés szempontjából, álmatlanság, alvászavar, depresszió, ízületi -mozgásszervi problémák, keringési problémák esetén, valamint nagymértékben erőt ad a stressz leküzdésében is. A masszázs hidegen sajtolt, kiváló minőségű személyre szabott olajjal történik. Az abhyanga szanszkrit szó és olajozást jelent.

 

A kezelés ára:

8.000 Ft/45 perc

 

Shiatsu masszázs

Az érintés önmagában is gyógyító hatású. A Shiatsu (ejtsd: siacu) masszázs során az érintés ezen felül a KÍ (életenergia) áramlását befolyásolja a testben. A kezelés során a Shiatsu masszőr az akupresszúrás pontokat érinti különböző módokon. Így az érintés mesterien gyógyítóvá válik.

Keleti szemléletmódja alapján a Shiatsu kezelő teljes egészében látja az embert, a test, a lélek, a szellem egyfajta energia egységeként. Holisztikusan és intuitívan gondolkodik, a kezelés során a kezelő energetikailag egy lesz páciensével.

A kezelés ára:

8000 Ft/60 perc
12000 Ft/90 perc
Kismama masszázs: 8000 Ft/60 perc 

Access Bars kezelés

Az Acces Consciousness első lépése az Acces Bars®. Ez egy nagyszerű és egyedülálló technika, melynek segítségével ki tudod tágítani a tudatosságod, a saját magad által húzott falak elkezdenek leomlani.

A Bars kezelés segítségével erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy a befogadásra, az örömre, a gyógyulásra. Minden, eddig elhitt, látott, hallott vagy tapasztalt dolog ott van az elmédben. Úgy őrzöd, mint ahogyan a számítógép merevlemeze őrzi az adatokat. A Bar-ok futtatása azonban lehetővé teszi, hogy a hibás adatok törlődjenek, a program simán fusson. Mindazokról a területekről képes feloldani a korlátokat, ahol előrejutást, változást szeretnél.

A kezelés ára:

10 000 Ft (60 perc)

 

Tündérfény – természetes gyógymódok Greff Tündével 

Szolgáltatások

 

  • talpreflexológia
  • hangtál terápia
  • Bach-virágterápia
  • kineziológiai stresszoldás
  • metamorfózis kezelés (magzatkori stresszoldás)
  • energetikai kezelések ( Pránanadi)

További információ Tünde honlapján:

http://www.tunderfeny.hu

 

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni