Szolgáltatások

Masszázs

Schmidt Brigitta masszőr hétfőn és szerdán várja vendégeit. 

Bejelentkezés:06-30-250-8028

 

Masszázs fajták és árak

MINDEN MASSZÁZSTÍPUSRA AJÁNDÉK UTALVÁNY IS VÁSÁROLHATÓ !

 

Gyógynövényes masszázs 

Schmidt Brigittával

hatékonyan csökkenti az ízületi -és izomfájdalmakat, oldja a feszültséget, a stresszt, kiválóan tisztítja a légutakat, erővel, energiával tölti fel az embert.

A masszázs kezelés a forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, amelyek gyógynövényeket tartalmaznak, kiegészítve lazító, relaxáló masszázs fogásokkal. A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe. A herbazsákkal végzett masszázs a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, lazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget, elősegíti a teljes relaxációt. A kezelés jó közérzetet eredményez, utána testileg-szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Az ayurvéda ezt a masszázst Pinda Swedának nevezi, gyógynövényes gőzölés.

A kezelés ára:

9 500 Ft/60 perc

Egészségünk alapja az erős védelmi rendszerünk, az immunrendszer. Szervezetünk csodálatos és tökéletes alkotás. Aki hisz öngyógyító erejében, képes egészséges és boldog életet élni.

A gyógynövények segítségünkre vannak a hétköznapokban, támogatják szervezetünket, erősítik immunrendszerünket, boldogsággal és békével töltik fel lelkünket, ezáltal tudjuk megelőzni a betegségeket.

Olajos masszázs

Kifejezetten ajánlott az általános egészségmegőrzés, közérzetjavítás, méregtelenítés szempontjából, álmatlanság, alvászavar, depresszió, ízületi -mozgásszervi problémák, keringési problémák esetén, valamint nagymértékben erőt ad a stressz leküzdésében is. A masszázs hidegen sajtolt, kiváló minőségű személyre szabott olajjal történik. Az ayurvéda ezt a masszázst Abhyangának azaz olajozásnak nevezi.

A kezelés ára:

9.500 Ft/ 60 perc

Méregtelenítő gyógynövényes- olajos masszázs is kérhető, mely a narancsbőrön is javít. Kismama masszázs, frissítő svédmasszázs, nyirokmasszázs, női és kismama masszázs, fülgyertyázás. Érdeklődj Schmidt Brigittánál.

 

Hamarosan talpmasszázs szolgáltatásunk is elérhető lesz. 

Szolgáltatások

 

  • Balinéz talpmasszázs
  •  

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni