Szolgáltatások

Testkezelések

Hypoxi trainer

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik. A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén. A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is. A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet. A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

Bővebb információ a Hypoxi trainer oldalon.

Helyi alakformáló, izomerősítő kezelés, hasizom erősítés

A kúraként alkalmazott, 10-szer egy órás kezelés interferenciás alakformáló géppel történik.
Izom középre felhelyezzük az elektródákat és a tappancsokon keresztül, négy helyen érintkezve a bőrrel az áram, interferenciát hoz létre, vagyis keresztirányban fut. Hatására az izom elernyed és összehúzódik. Az egy órás kezelés alatt pl. a hasizom szinte ezerszer végzi ezt a mozgást. Erre egy élsportoló sem képes. (Az alakformáló gépeknek ez a lényege, csak különböző csomagolásban adják elő, esetleg izom eredésre és tapadásra helyezik az elektródákat és úgy érik el az izom mozgatását.)

Szülés, hasi műtétek, vágások után, elhanyagolt mozgásszegény életmód esetén, segíti a regenerálódást, látványos a hatása. Az izom megerősödik és a has megemelkedik. 1 alkalom 3.500 Ft. 10 alkalmas bérlettel 3.000 Ft.

A maradandó változásokért többet kell tenni. Érdeklődj az ayurvedikus személyre szabott méregtelenítőkúráról!

Teaszaküzletünkben ayurvedás koplaltató teát is vásárolhatsz.

Bejelentkezés: 06 30 5541220

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni