Szolgáltatások

Testkezelések

Helyi alakformáló, izomerősítő kezelés, hasizom erősítés

A kúraként alkalmazott, 10-szer egy órás kezelés interferenciás alakformáló géppel történik.
Izom középre felhelyezzük az elektródákat és a tappancsokon keresztül, négy helyen érintkezve a bőrrel az áram, interferenciát hoz létre, vagyis keresztirányban fut. Hatására az izom elernyed és összehúzódik. Az egy órás kezelés alatt pl. a hasizom szinte ezerszer végzi ezt a mozgást. Erre egy élsportoló sem képes.

Szülés, hasi műtétek, vágások után, elhanyagolt mozgásszegény életmód esetén, segíti a regenerálódást, látványos a hatása. Az izom megerősödik és a has megemelkedik. 1 alkalom 3.500 Ft. 10 alkalmas bérlettel 3.000 Ft.

Ha szeretnéd fokozni a hatást, érdeklődj az ayurvedikus személyre szabott méregtelenítőkúráról!

Teaszaküzletünkben ayurvedás koplaltató teát is vásárolhatsz.

Bejelentkezés: 06 30 5541220

Bejelentkezés: 06302526366

Hypoxitrainer

Köszönjük  Dr. Eggernek, a sporttudományok doktorának, hogy kidolgozta nekünk a Hypoxitrainer gépet, amely minden idők leghatásosabb zsírégető- és cellulit terápiája lett, és éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik. A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén. A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is. A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet. A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A vákuum zsíraktiváló hatása miatt elengedhetetlen előfeltétele a hatékony zsírégetésnek.

A Hypoxitrainerben az atmoszférikus nyomás csökkentése 40 mbar lehet. Ez egy 2000 m magas hegy atmoszférikus nyomásának felel meg.

A Hypoxitrainerben nem az alacsony nyomás a különleges, amelyet egy hegy tetején is megélhetünk, hanem az alacsony nyomás hatásának korlátozódása az alsó testfélre, deréktól lefelé, lehetővé téve a zsír ezekről a területekről való lebontását.

 

BEJELENTKEZÉS rugalmas időpontegyeztetéssel: 30/2526366

Ár: 35.000 Ft/10 alkalom

Széleskörű szépségápolási szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni