Dinamikus/Flow jóga

Az óra célja a klasszikus jóga ászanákra építkezve az erő és a hajlékonyság fejlesztése, a megrövidült izmok nyújtása, karbantartása, ezáltal egy funkcionálisan egészséges test elérése. Aki a klasszikus (hatha) jógát kedveli, ezen az órán is jól fogja magát érezni, hiszen minden gyakorlat (ászana) ismerős lesz. Tehát a jóga fantasztikus alapgyakorlataival egy viszonylag dinamikusabb, folyamatosabb (flow) mozgásanyagot találsz ezen az órán. A dinamikus jóga órákon a Vinyasa Flow irányzat szerint, tudatosan meghatározott sorrendben, áramlatban, viszonylag rövid ideig kitartva végezzük az ászanákat. Ezen az órán fő célunk a test fejlesztése. Az óra végén relaxáció nincs, de a többi jóga óráinkon megtanulhatod az ellazulás művészetét is.

Az óra kiváló előkészítője vagy kiegészítője is lehet a gerinc és tradicionális jóga gyakorlásának, ezeken az órákon a relaxációval is megismerkedhetsz.

Az esti dinamikus jóga órán a Napüdvözlet, Holdüdvözlet és Földüdvözlet sorozatokat ismerheted meg. A napi aktivitásból a Napüdvözletből fokozatosan lecsendesedve a Föld nyugtató sorozatához érkezünk, mely lefekvés előtt ideális gyakorlás. A tradicionális jóga órákról a jóga oldalon olvashatsz!

Válassz mozgás kínálatunkból!

Tudj meg többet a nálunk elérhető különböző jóga órákról, programokról!