Szeptember 7-8-án tartjuk a Forma Stúdió elvonulását a Sivananda Asramban a Pálos romok közelségében Pilisszentléleken.

A helyszín Szentendréről 30 km és 40 perc alatt elérhető. Csodálatos természeti környezetben a Pálos romok közelségében, a falu szélén elhelyezkedő asram a jóga programok megtartására tökéletes helyszín, mivel erre a célra lett kialakítva. Közvetlen kirándulási lehetőséggel teljes feltöltődést biztosít.

Az elvonuláson reggel 5.30-kor a gong hangjára ébredünk, majd 6.00-tól a rishikeshi Sivananda Asramhoz hasonlóan Namavali mantra és csendes meditációval indítjuk a napot.

További programok, amit jelentkezés esetén pontos időponttal megjelölve e-mailben küldök:

  • testgyakorlás a Sivananda tradíció ajánlotta 12 ászana mentén személyre szabva egyéni adottságokhoz igazítva, gerincközpontúan ahogy szoktuk. Mindenki jógázhat!
  • légzőgyakorlatok (kapálabháti, nadi shodhana vagy kezdőknek hasi és teljes jógalégzés),
  • Rövid meditatív kirándulás, járó meditáció. Az „Isteni fény behívása” álló meditációs technika, Swami Rádha (Sivananda mester europai tanítványa volt) tanítása szerint, akit Babadzsi avatott be ebbe az erőteljes módszerbe.
  • Beszélgetéseink a tudatos jelenlétről, az ayurvédikus egészségmegőrzésről és az energiaközpontjainkról szólnak. Elménket Sivánanda mester tanításaival itatjuk át, hogy megtapasztaljuk az elme csendjéből fakadó békét, ami a nehezebb élethelyzetekben segítségünkre lesz.
  • Este hosszabb relaxáció: hangtálas csakrameditáció a Sivananda tradíció szerint.
  • A napot 20.00-21.00 között mantra-bajan énekléssel zárjuk, amit harmóniummal kísérek.

Az étkezések alkalmával vegetáriánus ételeket fogunk fogyasztani, amit a helyszínen frissen készítünk és alkalmazkodik a könnyed gyakorláshoz. Karma jógát végezve rendet rakunk magunk körül, ahogy egy igazi asramban (elvonuló hely) szokták.

A kétnapos program ellátással 12.000 Ft.
Nappaliban alvással: 10.000 Ft. (2 fő)

Jelentkezni lehet Szabó Zitánál a 06-30-55-41-220 számon vagy a Forma Stúdió recepcióján 06 26 316-651, név és e-mail megadásával.
A jelentkezés szeptember 1-ig a teljes ár megfizetésével válik érvényessé. Befizetés e-mailben elküldött bankszámlára utalással vagy a Forma Stúdió recepción a hét minden munkanapján reggel 8.00-tól este 19.00-ig.

Szeretettel várlak!

Szabó Zita Sita