A Forma Stúdióban minden évszakot hangfürdővel és minden hónapot csakrameditációval köszöntünk!

Következő hangfürdő 2020. március 20.
A csoportos hangfürdő alkalmával a hangtálak és a gong rezgéseiben fürdőzhetünk. A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. A védikus hagyományokat követve alulról felfelé haladva harmonizáljuk az energiaközpontokat (csakrákat). Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel.

Következő csakrameditáció 2020 január 6, febr.3,március 4,ápr. 6
a 19.15-kor kezdődő jóga óra végén

A vezetett csakra meditációban a védikus hagyományokat követve alulról felfelé haladva a csakrák szimbólumait vizualizáljuk, közben az AUM mantrát ismételjük hosszasan (108-szor, ekkor fejti ki maximális hatását a mantra).
Az AUM mantra magában foglal minden hangot, a védikus írások szerint ez az a hangrezgés, amelyből az univerzum kiáradt. Ezért ez a hangkombináció a tökéletes hang, mely mindent a teljességhez, a harmóniához vezet vissza.

Kinek javasoljuk ezeket a foglalkozásokat?

  • bárkinek, aki töltődni, regenerálódni szeretne,
  • annak aki relaxációs, meditációs képességét szeretné fejleszteni,
  • akinek békére, nyugalomra van szüksége,
  • bármilyen betegségben szenvedőnek,
  • aki szeretné megtapasztalni természetes állapotát (békét, biztonságot, szeretetet, boldogságot).

A hangfürdő és a csakrameditáció is nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköze a jógának. Az órák végére megtapasztalhatjuk természetes, teljes állapotunkat (béke, szeretet, harmónia, boldogság).

A jóga a fizikai testre úgy tekint, mint az energia-mentális-érzelmi testünk lenyomatára. A negatív gondolatok, érzelmek és helytelen életmód beszennyezik az energia pályákat (nádikat), ezáltal felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését és betegség alakul ki a fizikai testben.

Ahogy az energia rendszerünket harmonizáljuk, a mentális és fizikai folyamatok is követik, ezért beindulnak az öngyógyító folyamatok minden szinten.

A hangfürdő és csakrameditáció foglalkozás mindenkinek ajánlott, kezdők is jöhetnek. Kismamáknak a második trimesztertől.