Kozmetika

   
 
Kezdőlap

                                                                                                                                           


"A szeretet a legnagyobb boldogság amit az ember elérhet, mert csak a szeretet által tudhatja meg, hogy több önmagánál és, hogy egy a mindenséggel." TagoreSzakembereink:


Kőhalmi Orsolya kozmetikus több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és
hagyományos szolgáltatásokkal várja Önöket.

                                                                                                                                        

                                                                                                                                           Szabó Zita kozmetikus mester
sport és jógaoktató 

 Holisztikus szemléletben az embert egészében figyelembe véve, természetes adalékoktól mentes hatóanyagokkal, sok-sok szeretettel és 30 éves szakmai tapasztalattal várom. Jógaoktatóként  életvezetési  tanácsokal is szolgálok.jogaszentendre.blogspot.com

Telefon:26-316-651

A hagyományos kozmetikai kezelések mellett lenti kínálatomból válogathat:

 
 Ayurvedikus szépségápolás 

 

Indiából származó ősi, 5000 éves múltra tekintő szépségápolási művészet.
Az egyéni adottságokat (pitta, kapha, vata) figyelembe vesszük és megfelelő kezelést választunk.
Ayurvedikus szépségápolásom segíti az önismeretet.
Kozmetikámban egy meleg olajos Shiro Abhyanga  masszázzsal várlak mely oldja a nyak és a felső háti szakasz merevségeit a dekoltázst, az arcot és a hajasfejbőrt is érinti.
Alkatodnak megfelelő teát választunk otthonra és természetes hatóanyagokból arckrémet keverek, személyre szóló jóga gyakorlatokat és életmódbeli tanácsokat is összeállítok.
Az ayurveda a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, adottságaidnak  megfelelő szépítkezéssel, mozgással, légzőgyakorlatokkal, mantrákkal, teával, tudatossággal összekötött méregtelenítőkúrákkal segítheted egészséged megőrzését.
 Egy marmapresszúrás ( Keleten akupresszúrás) pontokon nyugvó arcmasszázst is igénybe vehetsz swedanával (gőzöléssel). Bármilyen betegség megjelenése előtt a vata egyensúly borul fel először, ez a masszázs a vata doshát harmonizálja, így tisztító, megelőző hatású.
Szépségápolási metódusomat a magyar sajátosságokhoz igazítottam.
Kezeléseimhez a legtisztább minőségű termékeket választom. Évente egyszer-kétszer nagyobb ayurvedikus rasayana (fiatalító) programmal várlak: zöld peeling, arany kezelés, szeretet-áramlat relaxáló masszázs drágakövekkel (lejjebb megnézheted leírásukat). 

 


Természetes anyagok a kozmetikában...

Célom, hogy a bőr állapotát egyensúlyba hozzam a  természet által nyújtott legtisztább illóolajok és növényi olajok felhasználásával, ayurvedikus alkathoz igazítva.
A kezelések sorá
n agyagot, aromavizet, őrölt növény és virágszirom pakolásokat alkalmazok.
Otthoni használatra személyes krémet is keverek. Figyelmedbe ajánlom relaxáció tanfolyamom és hangfürdőimet, jóga óráimat. Részletek a jóga oldalon. 

       
            

 

Szeretet- áramlat ( 2 órás kényeztetés)

E kezelésbe több évtizedes szépségápolási és jógaoktatói tapasztalatom eszenciáját sürítettem.
Hatóanyaga az ayurvedikus alkatnak megfelelő alap olajba kevert  damaszkuszi rózsa illóolaja.
 

Rózsás lábáztatás és teázás után a nyugtató masszázst áramlatban végzem majd rózsakvarc és hegyikristály féldrágaköveket és egy különleges őrölt rózsaszirom pakolást  alkalmazok. Az ellazulást hideg -  meleg hőhatással segítem.

Célom, hogy  vendégeim megtapasztalják  ősi ösztönös tudásukat és ezzel testi - lelki harmóniába kerüljenek, szépüljenek. Mély ellazult állapotban endorfin és oxitocin termelődik, látványos fiatalító hatása van. Kúraként alkalmazva segíti a lelki béke megteremtését.

Ha esetleg szépségedet, kisugárzásodat növelni szeretnéd, figyelmedbe ajánlom jóga óráimat, hangfürdőimet továbbá  jóga tanfolyamaimat (részletek a jóga oldalon). Nőiesség tanfolyamomon egy speciális arctornát is megtanítok. A bőr fiatalságának megőrzéséhez fontosnak tartom a természetes jó minőségű kozmetikumok mellett a tartás javítását és a relaxáció majd a meditáció gyakorlását, elsajátítását. A holisztikus szemlélethez hozzá tartozik mivel tartós változást csak az egész embert figyelembe véve érhetünk el, hiszen a valódi megújulás a tudatból indul el. Bővebben a jóga oldalon. 

 

 


Ezerszeres
Ayurvedikus szépségápolási rituálé arannyal

Az arany emeli a sejtek rezgésszintjét. Segíti a megújulást , már az ókorban is alkalmazták a fiatalság megőrzése érdekében, gyógyhatása az ízületekre  közismert, gyulladáscsökkentő. A plasztikai sebészet területén aranyszálat vezetnek a bőrbe melynek mentén elindul a megújhodás.

A 100 százalékos tisztaságú 24 karátos aranylemezkék bemasszírozását egy marmapresszúrás pontokon nyugvó arcmasszázs egészíti ki.
A kezelés hatékonyságát masszírozásnál tömjén és mirha illóolajokkal, befejezésnél fehér agyag pakolással, ayurvedás lótusz eszenciával, hegykristály féldrágakővel fokozom. Ezt az egészet egy ayurvedás teával tesszük emlékezetessé.

           

Csokoládé tápláló kezelés érett bőrre
Édes kényeztetés mely fokozza a bőr életerejét. A jó minőségű bio kakaót mézzel dúsítom és így szinte nincs olyan hatóanyag amely hiányozna e kezelésből

Az irodalom szerint a mézben 70 féle gyógyhatású anyag, 11 féle vitamin, 30 féle ásványi anyag , 19 féle aminosav és enzim található. A Maják a kakaófát az istenek ajándékának tekintették, lassítja az öregedési folyamatokat, antioxidáns és UV védelmet is biztosít. Masszírozással a csoki pakolás alá tengeri kollagénben úszkáló arany lemezkéket juttatok. Hatására a bőr újjászületik. Próbálja ki ezt az egyedi kezelést!


 Mélyhámlasztás ( zöld peeling). Öt nap alatt új bőr születik. A bőrhibák (aknék, pigmentfoltok) kezelése mellett legeredményesebb természetes kozmetikai eljárás a ránckezelésben. Segíti a megújulást, regenerálódást. Régi  betegségek nyomot hagynak a bőrön, hiába oldódtak már meg további bőrproblémákat is okozhatnak . Ez a kezelés segít  eltüntetni a nyomokat a  felső rétegről  és az alsó rétegek , ha a probléma már megoldódott nem termelik vissza a hibát okozó bőrképet. Tavasz előtt, tisztító léböjt kúrával fokozhatod hatását. A kezelést csak őszi-téli időszakban végzem. Felér egy plasztikával. Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőr felső elhalt rétegének csiszolását követően a hatóanyagokat intenzíven juttatjuk a bőrbe
és a különböző bőrproblémákat (zsírosodás, érdes bőr, pigmentfolt, tág pórus, ráncok, hegek, tónustalanság) eredményesen kezeljük.
4 alkalmas kúraként alkalmazzuk vagy a kezelés részeként alkalmanként.


Helyi alakformáló, izomerősítő kezelés 
A kúraként alkalmazott ,10-szer egy órás kezelés interferenciás alakformáló géppel történik.
Izom középre felhelyezzük az elektródákat és a tappancsokon keresztül, négy helyen érintkezve a bőrrel az áram, interferenciát hoz létre, vagyis keresztirányban fut. Hatására az izom elernyed és összehúzódik. Az egy órás kezelés alatt pl. a hasizom szinte ezerszer végzi ezt a mozgást. Erre egy élsportoló sem képes. Az alakformáló gépeknek ez a lényege, csak különböző csomagolásban adják elő, esetleg izom eredésre és tapadásra helyezik az elektródákat és úgy érik el az izom mozgatását. 

Szülés hasi műtétek , vágások után, elhanyagolt mozgásszegény életmód esetén,  segíti a regenerálódást, látványos a hatása. Az izom megerősödik és a has megemelkedik. Esztétikailag javul, azonban a zsírsejtek száma és nagysága változatlan marad. Nem hirdetünk csodákat! A  maradandó változásokért többet kell tenni. Lépj a fogyi oldalra.

Érdeklődj az ayurvedikus személyre szabott méregtelenítőkúráról! Teaszaküzletünkben ayurvedás koplaltató teát is vásárolhatsz.

 

 

Sminktanácsadás-t
követően a professzionális Malu Wilz termékeket megvásárolhatja nálunk.

 

 

 

Ezt a sminket Orsi készítette.


Áraimból:
Kis kezelés (radír, felpuhítás, tisztítás, pakolás):6.500 Ft. csiszolással 7.500Ft
Nagy kezelés (masszírozást is tartalmaz): Ft. dekoltázzsal:10.600  Ft.  csiszolással 12.000 Ft.


Arc masszírozás bőrradírral 3000Ft. gőzzel 3300Ft.
Arc és dekoltázs masszírozás bőrradírral:4000 Ft. gőzöléssel 4.400Ft. pakolással 6.000 Ft
Arcvasalás 1800Ft. féldrágaköves befejezés 900Ft. Mandala masszázs féldrágakővel 3600 Ft.
Láb gyanta térdig:2500 Ft. végig:3500Ft. 
Hónalj:Ft Bikini vonal:1500 Ft.

Szempilla festés:1500Ft. Szemöldök festés:1000Ft. szemöldök igazítás- szedés:1000Ft.

Alkalmi smink:3000Ft.
Menyasszonyi smink próbával:6.000Ft.
Szeretet-áramlat:10.000Ft. ( 2 órás kényeztetés rózsás lábáztatással, rózsa teával, drágakövekkel, damaszkuszi rózsával)
Gyémántfejes mikrodermabrázió arc 2.800 Ft. dekoltázzsal 4.800Ft
Mélyhámlasztás: 35.000 Ft.(az 1 hetes folyamat kezdetén 1 órás a végén 1.5 órás kozmetikai kezelést és otthoni arckrémet, aromavizet is tartalmaz) 
Arany Ayurvedikus szépségápolási rituálé 2 óra: 20.000 Ft (a kezelésben felhasznált aranylemez ára 10.000Ft.)
Külön arany szérum masszírozásoknál, kezeléseknél: 2.200 Ft.
Tradicionális nagy ayurvedikus szépítkezés 2 óra (Shiro Abhianga, marmamasszázs, meleg gőzölés (swedana), pakolások): 10.000 Ft. Kis ayurvedikus szépítkezés 6.000 Ft. Ayurvedás tea otthonra 800 Ft. Ayurvedás otthoni arckrém 4.200 Ft. Damaszkuszi rózsával 6.000Ft. Csoportos és egyéni jóga órák. Nézz a jóga oldalra!
Komplex ayurvedás csomag kozmetikai kezeléssel, otthoni teával, arcápoló készítményekkel, jóga gyakorlatokkal: 25.000 Ft. Ajándékba is adható.

                                                                                                                                          
                                                                                                                                         
Telefonszám:26-316-651

Szeretettel várunk!