A recepción hétfőtől csütörtökig reggel 8.00-tól este 20.15-ig
(kedden 20.00-ig , pénteken 19.15-ig)várunk! 
Telefon:316-651

 Infraszauna

Korunk átfogó egészségmegóvó, betegségmegelőző rendszere.
Az infravörös hősugárzás méregtelenítő hatása hatékonyabb a hagyományos szaunához képest. A testet melegíti és nem a levegőt, ezért jobban izzadunk. Nincs olyan probléma amelyre ne lenne jótékony: pl. bőr alatti gél jellegű salakanyagot elbontja, kiüríti, ezáltal a narancsbőrön javít, reuma, bőrpanasz, köszvény, allergia, veseműködési zavar esetén segít. Leglátványosabb külső hatása, hogy egy tíz-tizenöt alkalmas kúrától a mélytisztítás által a bőr fiatalodik. Sportolás előtt is ajánlatos a használata az izmok bemelegítésére. 

30 perc: 1200 Ft (1vagy 2 fő) 
Bérlet: 10.000 Ft/10 alkalom

 

 

Álló-szolárium

Nincs fizikai kontaktus a barnító felülettel, így a fekvő szoláriumhoz képest nem igényel nagy higiéniai figyelmet, egyenletesebb a barnulás.

 A hiedelmekkel ellentétben sok éves kozmetikusi tapasztalatom azt mutatja, hogy a helyes arányt megtartva és hosszabb szüneteket hagyva a szoláriumozás nem ártalmas.

 Télen egy 10 alkalmas kúra nagyon jól erősíti az immunrendszert  (védőoltások helyett ), nyáron  felkészíti a bőrt az erős napsugárzásra  (bőrkárosodás , napallergia, leégés megelőzhető). A mesterséges napfényben olyan erős égető sugarak nincsenek mint a természetes fényben. Azonban a barnító sugarak mértéktelen mennyiségben a bőr öregedését fokozzák. Ezért nagyon fontos szabály a napfürdőzésnél a fokozatosság és mérsékletesség elve! Megfelelően alkalmazva inkább áldás, erősíti a bőrünk védekező képességét, így az egész szervezetét is. 

Csöveink  a legújjabb EU szabványnak megfelelőek, amely tartós barnulást  és D vitamin pótlást eredményez a legnagyobb biztonság mellett.

3perc : 300Ft.
Bérlet: 3.000 Ft. /11 alkalom