Fogyi klub

   
 
Kezdőlap

<< FOGYIKLUB FÓRUM >>

A Forma Stúdió formába hoz! Testsúlycsökkentő életmód program.

Az elhízás betegségek forrása. Ízületi és gerinc bántalmak, szív és érrendszeri problémák, magas vérnyomás kialakulásához vezet. Nem beszélve a hízás okozta önbizalomhiány kialakulásáról. Az emberek többsége általában tett már életében fogyási kísérletet.  Sok esetben az eredmény hosszútávon nem hozta meg a megfelelő eredményt.


A legtöbb diétának nincs tudományos alapja. Rövidtávon bármelyiktől lehet fogyni, de a táplálkozási szokások megváltoztatása kis idő után a régi ízek utáni vágyat váltja ki, mely visszaeséshez vezet.
A mi programunk figyelembe veszi a helyi alapanyagokat, főzési szokásokat, az aktuális évszakot és az egyéni ízlést. Szenvedés és koplalás nélkül hosszútávon betartható
és közben megismertet a mozgás örömével.  • Személyre szabott állapotfelmérés és célkitűzés után beszélgetés a tartós fogyás megvalósításának módjáról, az étkezési szokásokról. Napló készítés. (Lehetőség van nagyon egészségesen összeállított ebéd rendelésére a stúdiónkban jól ismert szakácstól, dietetikusunk is van külön igény esetén,
    teaszaküzletünkből ayurvedás fogyi teával támogatni tudod a folyamatot.
  • Heti három alkalom zsírégető hatású mozgás (mely nem megterhelő) sportszakember felügyeletével.
    A pulzuskontrollált mozgás elsajátítása után egyszerűen a szabadban vagy otthon is lehet alkalmazni. A termi órák általában biciklizésből állnak, BOSU-t is alkalmazunk. Mindkettő kifejezetten kíméli az ízületeket ami a túlsúlynál nagyon fontos. A szabadban gyalogolni is lehet ahogy a mellékelt képen is látható.

Amit huszonegyszer végzünk, szokásunkká válik, ezért a program 21 alkalmas fitness bérletből áll .+ 1 alkalom elméleti felkészülésből.
Ára: 22.000 Ft.

A mozgásszegény életmódon és a helytelen táplálkozáson kívül, az elhízásnak lelki okai is lehetnek.

 "Ismerd meg önmagad"- hirdette a delphoi jósda felirata.
Amíg a lelki okokat nem tárjuk fel, addig nehezen hangolódunk a fogyókúrára, inkább hájat növesztünk magunk köré. Ezért fontos a lelki probléma tudatosítása a kívánt eredmény tartós eléréséhez. Jógaoktatói tapasztalatommal ebben próbálok segítségedre lenni. A fitness termi foglalkozásokon kívül ayurvedikus önelemzésre, tanácsadásra, személyre szabott jógaeszközök elsajátítására is van lehetőség. Az egyéni foglalkozás 2 alkalom és összesen 10.000 Ft
Jógaműhelyünkben évente háromszor tavasszal, nyáron és ősz végén tartunk ingyenes csoportos méregtelenítőkúrát. Szeretettel várunk! 


A kellemes hangulatú, szórakozást jelentő mozgástól
megjöhet a  kedvünk, oldja a stresszt, javítja az önképet, az állóképességet, segít leküzdeni a depressziót, új barátokat lelhetünk általa, segíti önmagunk megismerését.
A mélyebb önismerettel rendelkezők tudják: nincs külvilág. A környezet beleértve saját testünket is a gondolataink kivetülése. 

A program igaz tudományos edzéselméleti és élettani tapasztalatokon nyugszik. Megtanítja az egészséges és természetes fogyás lényegét. Nem hirdet csodákat
Van aki elhiszi, hogy külső szemlélőként, passzívan le tud fogyni, de végül csalódnia kell.
Ami nem belőlünk születik nem is lehet tartós, amin nem "égünk" át nem lesz a miénk.
Segíteni szeretnénk egészséged megóvása érdekében, olyan alapokat adni, amely egy életen át hasznosítható és testi-lelki megújulást eredményez. Hiszen, egészségünk a legnagyobb kincsünk! 

A program kidolgozója:

  • Szabó Zita 
  • A Fitness Company aerobik oktató képzés 
  •  IWI rekreációs  jóga oktató képzés tanulmányai alapján
  • Telefon:26-316-651