Fitness

   
 
Kezdőlap


A fitness a "jó közérzet"- ről szól.
A  szépségápolás nálunk a tornateremben kezdődik és a jógateremben végződik.
Végig járva fitness majd jóga foglalkozásaink kínálatát a személyiség integrál módon fejlődik és ezzel elérhető a stabilitás. Szépségműhelyünk szolgáltatásaival a jó közérzet fokozható.

Nálunk mind
en korosztály talál a maga számára testre szabott mozgásformát. Óráinkon kellemes, családias hangulat vár.
Egyéni órákat is tartunk, hogy hatékonyabb légy céljaid elérésében, egészséged megőrzésében. Ayurvedikus alkatodhoz igazítjuk szépségápolásod és testgyakorlásod, életmódod.(Keresd Szabó Zitát: 0630-5541220)
Munkánkat és a Te biztonságos mozgásfejlesztésedet szükség esetén gyógytornász segíti!
Fontosnak tartjuk az állóképesség, szív és érrendszer fejlesztését, az ideális testsúly elérését.
Fogyi klub oldalunkon bővebben tájékozódhatsz testsúlycsökkentő módszerünkről.
Az órákról részletesen lejjebb olvashatsz .


                           Klikk ide!   << ÓRAREND >>      Telefon:316-651
     Tetőtéri Aum Shanti műhelyünk kiscsoportos óráit az órarendben fehérrel kiemeltük!

                    
                           


Óráinkon mindenkire külön figyelem irányul. Legtöbb aerobik oktatónk személyi edzői és jógás szakirányú végzettséggel, jóga oktatóink sportoktatói végzettséggel is rendelkeznek, így biztonságban mozoghatsz nálunk. Ahol oktatóink tudása véget ér ott gyógytornászunk segít! Tradicionális jóga óráink után teázunk, beszélgetünk. Tartunk csoportos, egyéni, adományos, ingyenes jóga órát is. Az órák időpontjairól az órarendben, a programokról a jóga oldalon tájékozódhatsz és a jogaszentendre.blogspot.com -on 

 

Gymstick A kezek és a lábak a gumiköteleken keresztül állandó összeköttetésben vannak, így a Gymstick különleges komplex edzésterhelést tesz lehetővé. Egyetlen edzésben fejleszti a gerincstabilizáló mélyizmokat, az egyensúlyozó képességet. Nagyszerű alakformáló, erőfejlesztő, izomtónusfokozó eszköz. Hétfő esti óránkon ezt az eszközt alkalmazzuk, de a többi órákon kiegészítésként is találkozhatsz vele.  

 

AIKIDO Az inteligencia és a hatékonyság útja. Ismerd meg a Japán szamurájok által évszázadokon át gyakorolt harci művészetek szintéziseként megalkotott tradicionális harcművészetet. A kezdőkkel türelemmel és különös odafigyeléssel foglalkozunk. A gyakorlást egymást segítő baráti légkör jellemzi. Első edzés ingyenes.További részletek: Vári Tamás oktatótól


 

ZUMBA Főleg latin slágerekre épített , széleskörű világtáncokkal tarkított fitness program.
Vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró ritmusokkal. Korhatár nélkül !
Add át magad a tánc örömének!
Rendszeresen szervezünk ZUMBA bulikat, figyeld honlapunkat.
 

 

 
Alakformáló, "problémás zónák" torna
Alapos bemelegítést követően az izomzat alaptónusát javítja. A test rugalmas, feszes benyomást kelt, az izmok lokális állóképessége megnő. Hatására javul a testtartás is. Fő figyelmünk arra irányul, hogy minden egyes mozdulat amit teszünk, pontosan kimunkált legyen, mert csak így tudunk látható eredményt elérni. Minden egyes erősítő blokkot nyújtás követ. A problémás női testrészeket sorra vesszük, és az óra végén egy hosszabb nyújtás biztosítja a fizikai és pszichikai megnyugvást. 
Fitball
Korhatár nélkül végezhető változatos gyakorlatok hatalmas labdákkal. Segít a narancsbőr eltüntetésében, a koordinációs képesség fejlesztésében, alakformáló, zsírégető gyakorlatok végezhetők vele.

(Jelenleg fitball óránk nincs, de eszközként alkalmazzuk.) Óráinkon változatos tornaeszközökkel találkozhatsz: pl. soft ball labda, gumiszalag, gymstick, BOSU
 
BOSU Integrált Egyensúly Tréning
A fitness piac legfrisebb szenzációja. A gyógytorna és a rehabilitáció területéről származik. A fitball és a step lépcső előnyeit ötvözi magába, kíméli a gerincet, porckorongokat. Instabil eszköz ,ezért látványos fejlődést ígér(MBTcipő is instabil). Fejleszti az állóképességet, idegrendszert, egyszerű koreográfiák segítségével növeljük a pulzusszámot a zsírégető tartományban maradva (amíg egyenletesen kapunk levegőt), így erősödik a szív és érrendszer is. Alakformáló, erősítő blokkokkal megszakítjuk a zsírégetést intervall jelleggel. Az óra végét nyújtó gyakorlatokkal zárjuk. Eszközként  alkalmazzuk alakformáló és step óráinkon.Tartunk SpinBosu órát, fél óra biciklizés és fél óra BOSU, kőkemény állóképesség fejlesztés.

 .

Hastánc

Orientális tánc. Segítség a nőiség teljesebb megéléséhez. Harmónia, életerő, testformálás. Lehetőség van az alapmozgások elsajátítása mellett koreográfia centrikus oktatásra is.  

A tánc kiváló kiegészítője a jóga gyakorlásnak. Sivananda- jóga- mester ajánlja a nőknek kiegészítésként.          

Gyógytornász a Forma Stúdióban
Kiscsoportos és egyéni gyógytorna
Kismama torna
Baba-mama program: ayurvedás babamasszázs a baba egyéni alkatához igazítva
Craniosacrális terápia
Horváth Móni gyógytornásszal
Reumatológia kórképek, gerinc, csípő, térd, boka, ortopédia, traumatológiai problémákkal is foglalkozik.

 

 


.
A dinamikus jóga órán áramlatban (flow) végezzük a hatha jóga ászanáit.
Pilates gerincközpontú alakformálás, tudatos légzés, stresszoldás, koncentráció
A fenti órák és a gerinctorna kiváló előkészítői vagy kiegészítői a tradicionális jóga gyakorlásának, céljuk az egészséges test- gerinc kialakítása. A tradicionális jóga órákról a jóga oldalon olvashatsz!

 


Salsa és társastánc

Az alap lépések megtanulásán kívül lehetőség van haladó szint elsajátítására is. Boda Krisztián Bailar Tánc Klub-ja 10 éve a Forma Stúdióban !


Gyermek salsa


Gyermekjóga gyermekeink fizikai és mentális egészségéért.
 SpinRacing

Zenés, csoportos, szórakoztató kerékpártréning, amely a kondíciót erősíti. Zsírégető, a problémás alsó zónákat nagyon jól megdolgoztatja. Aki fogyni szeretne annak kimondottan ajánljuk, mert könnyen  zsírégető tartományban tudunk mozogni , izületi túlterhelés nélkül.A fájós térdeket , mivel egyenes irányú a mozgás kiméli, orvosok is ajánlják.

 Ha fogyni szeretnél, lehetőséget biztosítunk pulzusmérő óra használatára.
 Zsírégető-kondícionáló torna

A zsírégetés mellet, alapvető kondícionális képességeink fejlesztését is szolgálja: az állóképesség, ezzel együtt a szív és érrendszer, az erő, a mozgékonyság, a koordináció és a gyorsaság fejlesztését. Ezek a képességeink alapvetők a mindennapi életünk során. A változatos óravezetés céljából alkalmazzuk (óraadótól függően) a step aerobic alaplépéseit, egyszerű, könnyen követhető mozgássorokat Tae-bo, klasszikus aerobic elemeket, igény szerint kézi súlyzót. Izület túlterhelés nincs, gerincközpontú és pulzuskontrollált óra.

Happy Step Könnyen követhető step lépések, koreográfiák egy kis mosollyal fűszerezve.

 

 

2012 nyarán rendeztünk először két napos ingyenes  sporttábort. Programunk között szerepel: pilates , jóga, gerincközpontú alakformáló, hastánc, zumba óra. A következő években is tervezzük, mert nagyon népszerű, már várják vendégeink augusztus utolsó hétvégéjét. Ha egy felhőtlen mozgásban aktív hétvégére vágysz figyeld honlapunkat , mert minden évben meghirdetjük. Ingyenes kirándulásokat is szervezünk a környéken és szintén ingyenes meridiántornát is találsz nálunk. Adományos tornát, jógát is tartunk. Nézz az órarendbe!


 

 
Szeretettel várunk!
Mozogj velünk az egészségedért!

 
Áraink:
Személyi edzést is vállalunk ! Egyéni jóga óra is igénybe vehető ! 5000/óra,   6000/1.5 óra (heti rendszerességgel járóknak kedvezményt adunk 4.500 Ft. 1 óra, 5.500 Ft. 1.5 óra)
Évszakonként hangfürdő
1alkalmas:
2.000.Ft.
5x 1.5 órás relaxáció és meditáció: 10.000Ft.

1órás torna jegy:1300Ft.,diák,nyugdíjas:1200Ft.
SpinRacing:1300Ft.diák,nyugdíjas:1200Ft. 
Jóga:1800Ft. diák,nyugdíjas:1650Ft.
SpinBosu:1300Ft.
Hastánc
1óra:1300Ft. 1.5 óra 1800 Ft.
8 alkalmas havi bérlet:9.600Ft.
diák, nyugdíjas:8.800.Ft.
12 alkalmas:13.200.Ft. diák, nyugdíjas:12000Ft.
4 alkalmas jóga, hastánc: 6600 Ft , kedvezményes:6000Ft.